BANDINI profiel

BANDINI is opgericht in 1917 als een klein productiebedrijf in handgemaakte kranen. Nu is het één van de modernste bedrijven die zich kan meten met Europeesche concurrenten en produceert met alle technologieën die de 21 eeuw biedt.
Kwaliteit kan worden bewezen. Als voorbeeld: BANDINI is "Green Tap" gecertificeerd omdat het zonder schadelijke processen werkt voor het milieu. Elke serie kranen is speciaal ontworpen om optimaal te kunnen genieten van de combinatie style en harmonie in relatie tot de functionaliteit.
Door goed te luisteren naar wensen van haar klanten heeft BANDINI zich ontwikkeld tot een fabrikant die efficiënt, functioneel en sterk kwalitatief kranen maakt sinds 1917.

KWALITEIT EN MILIEU

BANDINI biedt als merkfabrikant haar afnemers producten en dienstverlening van de hoogste kwaliteit - altijd. De productkwaliteit is daarbij onlosmakelijk verbonden met de kwaliteit van de onderneming als geheel. Een BANDINI-product gaat door de handen van vele medewerk(st)ers. Samen werken wij aan iets waardevols voor ons en onze afnemers - producten, die het waard zijn als BANDINI product verkocht en gekocht te worden. De producten van BANDINI kenmerken zich niet alleen door hoogwaardige materialen, zorgvuldige verwerking en een lange levensduur. Ze staan daarnaast ook voor innovatieve oplossingen in design, functionaliteit en techniek. Met deze eigenschappen zet BANDINI steeds weer nieuwe maatstaven.

DESIGN

Het design van BANDINI is gebaseerd op de lifestyles uit de binnenhuisarchitectuur. En aan de smaakwereld van onze afnemers. Wij ontwikkelen producten, die voldoen aan de eisen van een tijdloze badarchitectuur. Van purisme tot nostalgie, van klassiek tot mediterraan, van zeer eenvoudig tot heel bijzonder - en altijd met liefde voor het detail.

 
ASSORTIMENT

Op deze website staan niet alle kranen vermeld die door BANDINI worden gemaakt, zoals kranen voor de badkamer, wastafel douche en bad welke samen met de keukenkranen uw huis zullen verfraaien.
Ook zijn niet alle uitvoeringen zichtbaar, Brons, Koper, Goud, Inox, Chroom, Zilver en nog vele andere. Hiervoor verwijzen wij u naar de originele prijslijsten en brochures welke op de website te downloaden zijn.

PRIJSLIJSTEN

Hierin kunt u alle modellen en leverbare uitvoeringen vinden. De gepubliceerde prijzen gelden excl. BTW tenzij anders aangegeven.

BROCHURES

Voor zover beschikbaar zijn brochures ook te downloaden via deze website. Wanneer niet aanwezig dan kunnen deze per email worden aangevraagd.

GARANTIE

Chroom en Zirconiumafwerking:
10 jaar op productiefouten
Andere kleurbewerkingen:
2 jaar op productiefouten
Bovendelen: 5 jaar